søndag den 1. april 2012

Steamer til madlavning

Vi har fået nedenstående anmeldelse af Sistema Steamer fra en kok, som er meget begejstret for netop dette produkt. Læs anmeldelsen eller køb produktet her: http://www.rent-liv.dk/107-steamer-til-grontsager

------------
Steameren ”SISTEMA” fra Rent-liv.dk er et uundværligt redskab, når der skal dampes grønsager og fisk. Og den er et godt redskab for både husmoderen og den professionelle kok, da den letter arbejdet i køkkenet meget, kræver minimal rengøring, bevare vitaminerne og sikrer et sundt måltid.

Placer emnet, f.eks. friske grønne asparges på indsatsen, hæld lidt vand i bunden af steameren, og damp aspargesene i 3 min. ved maksimal effekt. Aspargesene har stadig lidt ”bid”, og den friske smag af ærter bevares.

Steameren er desuden et super redskab, når du skal dampe mindre stykker fisk, f.eks. rødtungefilet. Her placerer du, ligesom ved grønsagerne, emnet i indsatsen, hæld lidt vand i bunden, krydder emnet med salt og lidt citron, og giv det også 3 min ved maksimal effekt. Fisken er færdig, når den er hvid hele vejen igennem. Og er den ikke færdig, giver du den bare endnu et øjeblik.
Held og lykke med maden! Venlig hilsen Peterhttp://www.rent-liv.dk/107-steamer-til-grontsager

Ingen kommentarer:

Send en kommentar